Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής. Το e-globaltravel.com είναι διαδικτυακή πλατφόρμα τουριστικών πληροφοριών και παροχής υπηρεσιών κράτησης δωματίων, αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, πακέτων εκδρομών και transfer σε καταλύματα παγκοσμίως.

To e-globaltravel.com προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους παρακάτω Γενικούς Όρους Χρήσης, τους οποίους ο αποδέκτης των υπηρεσιών (στο εξής «χρήστης», «πελάτης» ή απλώς «εσείς») καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους.

Οποιαδήποτε χρήση του Δικτυακού Τόπου και οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω αυτού συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Γενικών Όρων Χρήσης εκ μέρους σας, οι οποίοι αποτελούν την μοναδική δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τo e-globaltravel.com, ισχύοντες, ωσάν να έχουν υπογραφεί εγγράφως.

Το e-globaltravel.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους πιο κάτω Γενικούς Όρους Χρήσης χωρίς νεότερη ειδοποίησή σας. Για τον λόγο αυτό, οφείλετε να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν την σελίδα και να ενημερώνεστε για κάθε αλλαγή τους.

Σε οποιαδήποτε τροποποίηση αυτών των Γενικών Όρων Χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας των υπηρεσιών του Δικτυακού Τόπου σε μεταγενέστερο της τροποποίησης χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νεότερων Όρων Χρήσης και τη δέσμευσή σας από αυτούς.

Τιμές– Τρόποι πληρωμής.

Οι τιμές ισχύουν για το χρονικό διάστημα που αναφέρονται στο e-globaltravel.com. Σε κάθε περίπτωση ισχύουσα θεωρείται η τιμή που αναφέρεται κατά τη στιγμή της υποβολής της κράτησης. Οι αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν ή όχι φόρους και τέλη, ανάλογα με την σχετική ένδειξη στο εκάστοτε κατάλυμα. Το κάθε κατάλυμα καθορίζει τους ειδικότερους όρους με τους οποίους γίνονται οι κρατήσεις σε αυτό. Έτσι οι τρόποι πληρωμής ποικίλλουν ανάλογα με το κατάλυμα. Το e-globaltravel.com γενικά παρέχει τις εξής επιλογές πληρωμής:

• Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, μετά την επιλογή «υποβολή κράτησης» εμφανίζονται στο χρήστη τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του Global Booking Services ΙΚΕ. Μετά τον έλεγχο της κατάθεσης, η Global Booking Services ΙΚΕ επιβεβαιώνει την κράτηση.

• Πληρωμή μέσω PayPal. Στην περίπτωση αυτή, ο χρήστης ανακατευθύνεται αυτόματα στον ιστότοπο του PayPal και πληρώνει μέσω αυτής, είτε μεταφέροντας χρήματα από το λογαριασμό που διατηρεί στο PayPal είτε με την πιστωτική του κάρτα. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη μέθοδο πληρωμής μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση www.paypal.com.

• Πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, American Express). Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο ο πελάτης ανακατευθύνεται αυτόματα στον ιστότοπο της (τράπεζα) όπου μπορεί να πληρώσει χρησιμοποιώντας την πιστωτική του κάρτα.